Friday, 21 March 2014

Salahku - ButtercryJadikan hidup kita untuk selalu yang terindah walau senang atau susah dengan hati yang kaya dengan bunyi-bunyian, kerana bernyanyi atau bermuzik yang lahir dari hati, kesannya akan hinggap melekat ke telinga pendengar sehingga menyentuh jiwa kita semua..

Buttercry bermaksud, nama yang digabungkan dengan dua ayat iaitu "Butterfly Cry"

"Butterfly" Ia bermaksud, yang hidup dengan kebebasan, kehidupan yang berwarna-warni, mempunyai pelbagai rupa bentuk juga corak yang wujud serta keunikan yang ada, dan ia sama seperti keindahan di dunia kita.

"Cry" pula bermaksud Kesedihan, keperitan, ketabahan, kesyukuran, kegembiraan & kesungguhan yang ada pada setiap insan di muka bumi ini.

source: Buttercry

Video:  Salahku - ButtercryLirik: Salahku - Buttercry

Currently the lyrics of Imaginasi Salahku - Buttercry is still not available; will be updated the coming lirik lagu Salahku - Buttercry later. Hope you all enjoy the share and do visit again. Thanks.

Disclaimer: Lirik dan muzik video Salahku - Buttercry yang disediakan atau dipaparkan diblog ini adalah sekadar berkongsi info. serta tujuan rujukan dan pendidikan,segala lirik lagu dan muzik video yang dikongsikan di laman "Kami Bah Ini" adalah hakcipta/hakmilik dari pengarang,komposer,artis dan label@produksi musik yang berkenaan. Jika Anda suka dengan lirik lagu Salahku - Buttercry dan video klip nya, dapatkan album serta singel tersebut melalui saluran yang betul dan pastikan anda mendapatkan yang ORIGINAL sebagai tanda sokongan anda untuk industri muzik kita. Segala sumber-sumber muzik video ini diperolehi dari YouTube.

No comments:

Post a Comment