Tuesday, 9 December 2014

Lirik Saya Tunggu Kau Janda, Ku TUnggu Kau Duda - Roslin G. Ft. Junis KThis song so funny, just keep tune on it  Saya Tunggu Kau Janda, Ku Tunggu Kau Duda by Roslin G. Ft. Junis K.

Video: Saya Tunggu Kau Janda, Ku TUnggu Kau Duda - Roslin G. Ft. Junis KLirik Lagu: Saya Tunggu Kau Janda, Ku TUnggu Kau Duda - Roslin G. Ft. Junis K

J:
Linumis nu umandak
It kagayat ginawo ku
It monuhu ginawo
Do mongoi intutun dika

R:
Linatang nu yanak wagu
It kasait ginawo ku
It monuhu ginawo ku
Do mongoi insomok dika

J:
Milo nangku umandak
Do mintutun oku dika
Tu ginawoku rumapou noh
Do mongoi intutun dika

R:
Onu matu osalah
Nung sombulun mintutun tomod
Tu yoku nga rohian nogi
Do mintutun kuman id dika

Chrs:

J:
Nung milo nopo daa
Tumanud oku nopo dika
Muli id walai nu

R:
Iri pod dikaalah
Iyoku poingharo nodi
Onakaampai

R&J:
Iri poh di indadon
Id aiso no ditamangan
Saya tunggu kau janda
Saya tunggu kau duda

Disclaimer: Lirik dan muzik video Saya Tunggu Kau Janda, Ku TUnggu Kau Duda - Roslin G. Ft. Junis K yang disediakan atau dipaparkan diblog ini adalah sekadar berkongsi info. serta tujuan rujukan dan pendidikan,segala lirik lagu dan muzik video yang dikongsikan di laman "Kami Bah Ini" adalah hakcipta/hakmilik dari pengarang,komposer,artis dan label@produksi musik yang berkenaan. Jika Anda suka dengan lirik lagu Saya Tunggu Kau Janda, Ku TUnggu Kau Duda - Roslin G. Ft. Junis K dan video klip nya, dapatkan album serta singel tersebut melalui saluran yang betul dan pastikan anda mendapatkan yang ORIGINAL sebagai tanda sokongan anda untuk industri muzik kita. Segala sumber-sumber muzik video ini diperolehi dari YouTube.

No comments:

Post a Comment